Nu är anmälan till vårens prövningsperiod öppen.

Nytt för i år är att du gör din anmälan digitalt.

Logga in/skaffa ett konto här för att skicka in din anmälan.

Behöver du hjälp med din anmälan är du välkommen att kontakta oss antingen via mail vuxenutbildningen@vaxjo.se, via telefon 0470-410 00 eller besöka oss i vår drop in på Kronobergsgatan 18. Här har vi öppet tisdagar kl. 10-12 och torsdagar kl. 12-14.

Välkommen!
Det är viktigt att ansökan är komplett när du skickar in den. Det innebär att du ska skicka med tidigare betyg, samt när du söker yrkesutbildning även ett personligt brev och arbetslivserfarenhet.
Kontakta oss gärna om du är osäker, på vuxenutbildningen@vaxjo.se eller besök oss på Kronobergsgatan 18. Vi har öppet tisdagar kl. 10-12 och torsdagar kl 12-14.

Välkommen!
Då behöver du skriva ut din ansökan och skicka den till din hemkommun, som sedan skickar den vidare till Växjö kommun.

Du skriver ut din ansökan på Mina Sidor, under dokument.

Behöver du hjälp med detta är du välkommen att kontakta oss via telefon eller mail, vuxenutbildningen@vaxjo.se 0470-41 000.
  • Vem kan söka?

    Du är behörig att studera hos oss från och med 1 juli det år du fyller 20 år eller om du har ett slutbetyg/examensbevis från gymnasieskolan. Är du skriven i annan kommun ansöker du via din hemkommun.

    Frågor & Svar

  • Vad kan jag läsa?

    Vi erbjuder ett brett urval av kurser på grundläggande och gymnasienivå. Du kan också läsa en yrkesutbildning, enstaka kurser eller som lärling.