Nu kan du logga in på Min Sida och svara på återanmälan som du fått info om via det sätt du anmält att du vill bli kontaktad (mejl/brev). Återanmälan stänger den 27 november. Mellan 28 november och 6 januari 2019 har du rätt att ändra ditt återanmälan svar, det kan du göra genom att ringa till kommunen 08-54081188 på vardagar, sen är det bindande. Återanmälan ska göras av elev/målsman, ser du ingen ruta med JA och NEJ på så be den andra målsman att logga in.

Som ny elev (som inte går HT18) är vårens helterminskurser öppna för att söka till. Ni som redan går denna termin får förfrågan i november om ni ska fortsätta eller inte och behöver därför inte via ny ansökan söka samma kurs. Svarar ni nej på återanmälan och vill söka annan kurs gör ni det via ny ansökan.

Välkommen till Musikskolorna i Österåker även kallat kundval Musik!

Nytt inför höstterminen 2018 är att det finns fyra olika musikskolors utbud att välja mellan. Du ser alla i vårt kursutbud.

 Från och med att du börjar årskurs 1 i grundskolan till och med det läsår du fyller 20 år och är folkbokförd i Österåkers kommun har du rätt att ta del av musikundervisningen.

Du kan vara antagen till max tre kurser, en inom varje kategori.

Det finns tre kategorier med olika kurser att välja mellan

De tre kategorierna är:

·         ämneskurs (1-4 deltagare)

·         grupp (5-12 deltagare)

·         ensemble (fler än 13 deltagare)

I nu läget finns inga köer, så ansök enbart till den skola och den kurs du vill gå i första hand (en ämneskurs1-4, en grupp 5-12 och en ensemble>13). Invänta svar (några dagar) ta kontakt med skolan. Sen om det inte fungerar sök till annan skola, tänk på att ansökningstiden går ut och blir bindande efter en viss datum. 

Så här gör du:

·         Klicka på fliken ”Ansökan”

·         Logga in med mobiltbankID.

·       Fyll i enligt instruktionerna på skärmen. Observera att vi behöver ditt medgivande att använda oss av personuppgifterna i vår administrativa hantering av er ansökan enligt nya dataskyddslagen.

Klicka på ”Gå vidare” och följ sedan instruktionerna på skärmen. Kursutbudet att välja med kommer en bit in i ansökningsförfarandet.