Skolor

LIMUS Musikskola AB (LIMUS)

Kurslokal:
Lund:
Helgeandsgatan 7 eller Bredgatan 25, beroende på undervisningsdag.

Staffanstorp:
Medborgarhuset, Blekingevägen 1, Staffanstorp

Hjärup:
Uppåkraskolan, Parkallén 4A, Hjärup

Adress:
LIMUS, Bredgatan 25
222 21  LUND

Besöksadress:
Lund Helgeandsgatan 7 Bredgatan 25, e.ö.

Telefon: 0730- 63 79 38

Mobiltelefon: 0730- 63 79 38

E-post: info@lundsmusiksalong.se

Hemsida: www.lundsmusiksalong.se

LIMUS är en privat internationell musikskola som erbjuder undervisning i sju egna musikrum i Lund, på Kulturhuset i Staffanstorp, och på Uppåkraskolan i Hjärup. Våra rum i Lund är specialinredda för ändamålet, bl.a. med fyra fina flyglar, nya akustiska pianon och ett stort notbibliotek. Här spelas det klassiskt, pop- film- och jazzmusik. Våra instrument är alltid välstämda och av högsta kvalitet. Så snart du kommer till oss möts du av levande musik, oavsett om det är på vardagar, kvällar eller helger.

Vi undervisar i piano, fiol, altfiol, cello, gitarr, tvärflöjt, blockflöjt, klarinett, trumpet, trummor, solosång, harpa, oboe, rörmakeri, dragspel, oud (arabisk luta) och musikverkstad, på ett flertal språk. Vi har nivågraderat våra kurser från nybörjare till avancerade samt yrkesförberedande. Välj nivån som passar dig bäst.

Med musikskolechecken ger vi eleverna från Staffanstorps kommun 25 minuter enskild undervisning. Därtill blir det två fartfyllda samspelslektioner på hela 50 minuter varje termin.
Våra elever spelar ofta ihop i olika mindre ensembler och erbjuds att vara med på olika projekt. Vi har även en livlig konsertverksamhet, se vår egen hemsida.

Skolans erfarna ledare Gabriele Katthän har grundat och lett PSS 1997 - 2009 och därefter startat det moderna LIMUS. Välkommen till vårt lärarteam och till musikens underbara värld!

Facebook: LIMUS Musikskola

PSS - Lunds Musikskola (PSS)

Kurslokal:
På Baldersskolan i centrala Staffanstorp erbjuder PSS - Lunds Musikskola, undervisning av hög kvalitet för flertalet instrument.

Adress:
Ringvägen 1
22225  LUND

Besöksadress:
Ringvägen 1, Lund

Telefon: 046-201713

Mobiltelefon: 0703413734

E-post: lenanorrving@gmail.com

Hemsida: lundsmusikskola.se

PSS - Lunds Musikskola är en etablerad musikskola som erbjuder musikundervisning av hög kvalitet på Baldersskolan i Staffanstorp.

PSS växer stadigt och erbjuder inte bara undervisning på piano- och stråkinstrument: vår verksamhet omfattar också gitarr, sång, blockflöjt, brassinstrument och tvärflöjt.

PSS - Lunds Musikskola har sedan flera år etablerad verksamhet i Lund i vårt Musikhus på Ringvägen 1.

Rockskolan Sverige (ROCK)

Kurslokal:
Du kan välja mellan att gå dina Rockskolan-lektioner i Lund, Malmö eller Staffanstorp.

Adresser:
Bredgatan 5 & 10, Lund
Gässlingavägen 21, Lund
Bokgatan 16A, Malmö
Medborgarhuset, Staffanstorp.

Adress:
Box 185
221 00  Lund

Telefon: 08-559 208 55

E-post: support@rockskolan.com

Hemsida: http://rockskolan.com/sv/lektioner/pa-rockskolan/staffanstorp/musikskoleval-aldrarna-7-19/

Rockskolan Sverige startade i Lund 2004 av bokningsbolaget Rockinhood Artist Sweden. Vi finns i Stockholm, Malmö, Lund och nu även i Staffanstorp. Våra elever från Staffanstorps kommun kan själva välja var undervisningen ska ske - Vi har exempelvis många elever som går gymnasiet i Lund och Malmö varför de hellre spelar där.

I Staffanstorp har vi tidigare funnits bredvid Fritidsgården Skåningen - här höll vi till i replokaler och studios tillsammans med Staffanstorps verksamma band och musiker. Från höstterminen 2019 har vi lektioner dels i Medborgarhuset i centrum, dels i en studio i Staffanstorp.

Rockskolan Sverige har som enda skandinaviska skola valts ut till partnerskola för Institute of Contemporary Music Performance i London. Detta innebär bl.a. möjligheten för våra elever att få genomföra internationella samarbeten och utbyten med ICMP i London och andra partnerskolor i världen.

Privatlektioner i piano, bas, trummor, gitarr & sång. Musikproduktion och Låtskrivande.

Staffanstorps Musikskola (MSK)

Kurslokal:
Staffanstorps Musikskola finns nära dig!
I Hjärup på Hjärups skola och Uppåkraskolan.
I Staffanstorp i Musikskolans nya lokaler (gamla biblioteket) - Tonsmedjan - allt under ett tak!

Adress:
Staffanstorps Kommun
245 38  Staffanstorp

Besöksadress:
Blekingevägen 1

Telefon: 046-25 13 14

Mobiltelefon: 0709-35 13 14

E-post: musikskolan@staffanstorp.se

Hemsida: www.staffanstorp.se/musikskolan

Musikskolans professionella pedagoger tar hand om dig där du befinner dig i din utveckling. Vi älskar det vi gör och glädjs åt dina, både små och stora, steg framåt i musikens värld!

Musikalisk, socialt och tekniskt utvecklas du dessutom ännu mer genom att spela tillsammans med andra och med glädje använda det du kan! Därför erbjuder vi alla elever som går en ämneskurs hos oss att även delta i ensemble- och/eller orkesterspel för instrumentalister samt i kör för sångare. För gitarrister och pianister finns det både ensemble och andra aktiviteter.

Vi har en rik konsertverksamhet där du i samråd med din lärare kan delta, allt ifrån mindre uppspel för föräldrar till stora konserter på Konsthallen.

Facebook: Staffanstorps Musikskola