För att ansöka till en kurs behöver du vara inloggad.

Kulturskolornas kurskatalog

Här ansöker du om kurser på Nackas kulturskolor för barn och unga på fritiden. Välj mellan hundratals kurser inom musik, teater, dans, cirkus, konst, media och skapande.

För vem
Kurserna riktar sig till dig som är 7-19 år och skriven i Nacka. Du kan gå upp till fyra kurser samtidigt, varav max två får vara ämneskurs musik och max två klippkort. Elever i gymnasiesärskolan får fortsätta till de är 24 år. För dig mellan 13 och 19 år finns ett klippkort, så att du kan gå dropin-kurser när det passar dig. Klippkortet finns för en del kurser, inte alla.

Terminsavgifter
Ämneskurs musik 1-4 elever: 1080 kronor
Musikgrupp/ensemble: 530 kronor
Dans och teater: 1200 kronor. Från 1 januari 2020: 1125 kronor
Cirkus med golv- och luftakrobatik: 1750 kronor. Från 1 januari 2020: 1600 kronor
Övriga kulturkurser: 900 kronor
Musikal: 2250 kronor. (Tre kurser inom sång, dans och teater)
Klippkort för 8 lektioner per termin: 250 kronor
Vill du hyra instrument, kontakta aktuell kulturskola.

Gör så här för att anmäla dig till en kurs
1. Logga in genom Min sida. Du behöver e-legitimation.
2. Klicka på rubriken Ansökan. Gå vidare och fyll i personuppgifter, först till räkningsmottagaren och sedan till eleven.
3. Gå vidare för att välja kurs. Använd gärna filtreringsalternativen för att enkelt få fram önskad kurs. Lägg den i kundvagnen och skicka ansökan. Endast de kurser som är anpassade för elvens ålder syns i inloggat läge.
4. Inom 14 arbetsdagar kommer du att få svar från den kulturskola du har anmält dig hos.

Manual
Frågor och svar
Kontakta oss
Utvärdering av kulturskolorna
Avgiftsfri kulturskola

Avsluta en kurs
Du behåller platsen på kulturskolan tills du säger upp den. Du säger upp en kurs själv under Min sida (ej direkt till Kulturskola eller kommun). Vill du säga upp en kursplats för vårterminen behöver du göra det före den 30 november och för höstterminen före den 31 maj för att undvika att bli betalningsskyldig för nästa termin.

1 januari kommer en ny musikalkurs och nya sänkta terminsavgifter

Den 1 januari sänks terminsavgifterna på kurser inom Dans och teater och Cirkus med golv- och luftakrobatik. Se nya avgifter till vänster. En ny kurs införs också för musikal som innehåller parallella lektioner inom sång, dans och teater.