Kulturskolan Miranda

Kulturskolan Miranda erbjuder i första hand barn och ungdomar möjligheten att delta i olika kulturaktiviteter.

Vi har vår bas i Rosa huset i Mora, där mycket av verksamheten pågår. Många av våra pedagoger reser också runt till kommunens alla grundskolor och erbjuder olika typer av undervisning.

Undervisningen sker både enskilt och i grupp och vi erbjuder kurser i olika instrument, solo- och körsång, orkester- och ensemblespel, band, dans, teater, bild och form, film och skådespeleri.

Logga in på Min sida

Genom att skapa ett konto till webbtjänsten får du tillgång till "Min sida". Där kan du göra ansökan och ändringar. Du kan också avsluta kurser och få en översikt över aktuella kurser. Du kan också se elevens närvaro och vilka instrument som eleven hyr. Om du inte längre vill vara registrerad hos Kulturskolan Miranda måste du meddela oss det. Kontot kommer inte att avslutas automatiskt även om det inte finns någon aktiv elev längre.

Frågor och svar

Svar på vanliga frågor hittar du på Kulturskolan Mirandas webbplats på www.morakommun.se/miranda. Hittar du inte svaret på din fråga är du välkommen att kontakta oss.

Kulturskolan Miranda

Läs mer om Kulturskolan Miranda, få svar på vanliga frågor eller hitta våra kontaktuppgifter på www.morakommun.se/miranda