Kulturskolan Miranda

Kulturskolan Miranda erbjuder i första hand barn och ungdomar möjligheten att delta i olika kulturaktiviteter.

Vi har vår bas i Rosa huset i Mora, där mycket av verksamheten pågår. Många av våra pedagoger reser också runt till kommunens alla grundskolor och erbjuder olika typer av undervisning.

Undervisningen sker både enskilt och i grupp och vi erbjuder kurser i olika instrument, solo- och körsång, orkester- och ensemblespel, band, dans, teater, bild och form, film och skådespeleri.

Vår webbjänst

Genom att skapa ett konto till webbtjänsten får du tillgång till "Min sida". Där kan du göra ansökan och ändringar. Du kan också avsluta kurser och få en översikt över aktuella kurser. Du kan också se elevens närvaro och vilka instrument som eleven hyr. Om du inte längre vill vara registrerad hos Kulturskolan Miranda måste du meddela oss det. Kontot kommer inte att avslutas automatiskt även om det inte finns någon aktiv elev längre.

Nytt konto

Om du inte redan har ett konto så skapar du det enkelt på egen hand. Det är räkningsmottagaren (oftast målsman) som ska logga in på "Min sida". Som räkningsmottagare väljer du sedan vilken elev du vill göra ansökan för.

Problem

Om du har problem med att logga in kan du först prova funktionen "glömt lösenord". Då skickas ett e-postmeddelande med instruktioner om hur du gör för att logga in. Om du fortfarande inte kan logga in är det enklaste att ta kontakt med kulturskolans expedition.