• Den andra ansökningsperioden till vårterminen är öppen. Ansök nu!

Ansökan åter öppen. Gymnasiala kurser och kurspaket söker du senast 8 januari.
Grundläggande kurser har ingen sista ansökningsdag.

• Kursstart 13 januari

• Kursstart 23 mars på vissa kurser
Se vår hemsida www.c3l.se för mer information om SFX och SFY utbildningar på C3L.
På C3L finns ett studerandeteam för dig som har svårigheter att klara dina studier eller har en funktionsvariation. Teamet består av specialpedagog, studie-och yrkesvägledare, lärare och skolledare. Du kan få hjälp med att låna talböcker, få information om hur du strukturerar dina studier eller tips på anskaffning av hjälpmedel. Du kan även få hjälp med att kontakta andra instanser om du är i behov av stöd eller hjälp i din livssituation.
Vänd dig till Tina Söderström Allard, studie- och yrkesvägledare, för mer information.
 • Vem kan söka?

  Du är behörig att studera hos oss från och med 1 juli det år du fyller 20 år eller om du har ett gymnasieexamen eller studiebevis från gymnasieskolan. Är du skriven i annan kommun ansöker du via vårt system och skriver ut ansökan och lämnar till din hemkommun.

  Om du har behov att få vägledning kring dina studier eller din ansökan är du välkommen att besöka studie-och yrkesvägledare på C3L/ Vuxenutbildningen i Tyresö på Farmarstigen 11. Det går också bra att maila/ringa för mer information. Se information på vår hemsida.

  Vårterminen pågår mellan 2020-01-13-2020-05-29. 

  OBS! Om du har skyddad identitet ska du kontakta C3L via judeh.mazhar@tyreso.se.


   

  Frågor & Svar

 • Vad kan jag läsa?

  Vi erbjuder ett brett urval av kurser på grundläggande och gymnasienivå. Du kan också läsa en yrkesutbildning, enstaka kurser eller studera som lärling.