Strömstads Kulturskola

Välkommen till vår webbtjänst!
 
Här gör du din ansökan och avanmälan för dig eller ditt barn.
För att kunna göra en ansökan eller avanmälan behöver du skapa ett konto.
Du behöver bara skapa kontot en gång.
Hjälplänk finns längst ner på sidan.
 
Viktig information som du bör läsa:
 
  • Kontoinnehavaren blir automatiskt räkningsmottagare. För att kunna utnyttja syskonrabatt måste det vara samma räkningsmottagare för alla barn i en familj.
  • Vid skapande av konto behöver du fylla i en e-postadress och klicka i e-post som kontaktväg. Detta för att Kulturskolan använder E-post som kontaktväg.
  • Tänk på att ange e-postadress som du kollar av regelbundet. På vår hemsida www.stromstad.se/kulturskolan lägger vi också ut information med jämna mellanrum.
  • Om fler än en person vill ha våra e-postmeddelanden så fyller du i den i rutan "alternativ e-post". Eleven kan också få våra e-postmeddelanden, då fyller du i den på den sökandes uppgifter.
  • Vi använder oss av aktiv avanmälan. Om elev redan är antagen och inte längre vill gå en kurs så är det är det räkningsmottagarens skyldighet att göra en avanmälan före 1 september för hösttermin eller 10 januari för vårtermin annars faktureras full terminsavgift och ev. instrumenthyra. Avanmälan görs i denna webbtjänst under fliken " Mina sidor", "pågående kurser".
  • Under fliken "Frågor & svar" kan du hitta fler svar på dina frågor.

För kontakt:
Telefon expedition: 0526-19294 må-fr kl.7:15-8:30 
e-post: kulturskolan@stromstad.se
 
Guide/Lathund för att skapa konto och göra anmälan:
http://www.stromstad.se/4.10e1b4391516e627ce911f83.html

Strömstads Kulturskola tillhör Barn- och utbildningsförvaltningen i Strömstads kommun. Vår pedagogiska helhetsidé: Lärande och utveckling genom trygghet, glädje, lust och engagemang.