Välkommen till Nybro Kulturskola!

Tack alla ni som kom på öppet hus 26/4, det var roligt att träffa Er. Välkomna med Er ansökan.
Torsdag den 10 maj är det krist himmerlsfärdsdag och fredag den 11 maj är det en lovdag i skolorna och då är kulturskolans undervisning inställd om du inte kommit överens med din lärare om något annat.

Den 26 maj är det vårkonsert med kaffe i kristallen kl 14.00, välkomna, då kommer våra bildkurser att ställa ut sina projekt och arbeten de haft under detta läsår.

Det finns fortfarande goda chanser till direkt antagning på träblås, brassinstrument.
Tänk på att det är ett begränsat antal platser!

Vi har också startat nya kurser som går att ansöka och snart påbörja:

# Film

Är du 10-14 år  eller 15-18 år och har lust att göra en egen film? Kursen vänder sig till dig som är nyfiken på att lära dig berätta med film men även du som gjort film innan och vill lära dig mer om filmens magiska värld.

 

# Ljudteknik och musikproduktion

Gör din egen eller andras musik med hjälp av tekniken! Vi använder till att börja med  Garageband och du lär dig att bygga upp låtar genom att t ex bygga upp beats för att sedan lägga på instrument för instrument.

 

# Stråk

Vi provar under en begränsad tid att återstarta stråkkurserna.

Vill du prova på fiol, altfiol eller cello eller kanske kontrabas, spela efter noter och på gehör i olika stilar. Förhoppningsvis kan vi också lära oss att spela i ensemble.


 
 Vill du ansöka?- se nedan.

 

Här hittar du vårt kursutbud och ansöker till våra kurser för ditt/dina barn.  Sista anmälningsdatum för vårterminen är 30 november.
 
SÅ HÄR GÖR DU EN ANSÖKAN:
Klicka på fliken "Ansökan". Börja med att skapa ett användarkonto, klicka dig sedan vidare och lämna stegvis dina och barnets personuppgifter. Därefter gör du barnets kursval. För att avsluta och skicka iväg din ansökan, klicka på "Gå vidare" och skicka sedan din ansökan.
Du kommer att få en bekräftelse skickad till den e-postadress du anger när du skapar ditt konto.  Om du av någon anledning inte kan ansöka via denna webbsida ring 0481-453 77 istället.
 
Läs mer på vår verksamhet på www.nybro.se/kulturskolan