Kulturskolan Miranda

Kulturskolan Miranda erbjuder barn, ungdomar och vuxna möjligheten att delta i olika kulturaktiviteter.

Vi har vår bas i Rosa huset i Mora, där mycket av verksamheten pågår. Många av våra pedagoger reser också runt till kommunens alla grundskolor och erbjuder olika typer av undervisning.

Undervisningen sker både enskilt och i grupp och vi erbjuder kurser i olika instrument, solo- och körsång, orkester- och ensemblespel, band, dans, teater, bild och form, film och skådespeleri.

Välkommen till vår webbtjänst

Genom att skapa ett konto till webbtjänsten får man tillgång till "Min sida" där man kan göra ansökan, säga upp plats, ändra kontaktuppgifter samt se en översikt över aktuella kurser.

Nytt konto

Om man inte redan har ett konto så skapar man det enkelt på egen hand. Det är räkningsmottagaren (oftast målsman) som ska logga in på "min sida". Räkningsmottagaren väljer sedan vilken elev ansökningen gäller.

Problem

Om det uppstår problem vid inloggning kan man först försöka att klicka på "glömt lösenord". Då får man tillgång till sitt lösenord via mejl. Om det fortfarande inte går att logga in ringer man till kulturskolans expedition: Gustaf Ekeberg - 0250 - 266 25, eller Linda Trapp - 0250 - 266 14.