Välkommen till Komvux Malmö

 Ansökningsperiod
 

Ansökan till kurser och kurspaket som startar oktober 2015 kommer att öppnas för ansökan 25/8. Ansökningsperioden är 25/8 - 15/9, ansökningar som inkommer efter den 15/9 kommer att betraktas som sent inkomna och behandlas i mån av plats.

                 **************************************

 OBS! Vid för sent inkomna ansökningar mailas antagningsbesked endast om du blir antagen, annars först när antagningen är avslutad.

                 **************************************
 

ANSÖKAN OCH ANTAGNING TILL MIROI STÄNGD

Under våren 2015 har vi haft ett ökat söktryck till det flexibla kursutbudet hos MiROi. Pga det stora intresset att läsa på distans har årets planerade budget redan förbrukats för denna verksamhet. Därför ställs planerade kurser in och antagning till MiROis flexibla kursutbud stängs. Det kursutbudet är inte längre sökbart. Sökande som redan har fått ett antagningsbesked från Malmö stad kommer att få fullfölja sina planerade studier.

I nuläget vet vi inte om det kan bli aktuellt med att göra nya antagningar under 2015. Ny information kommer att läggas ut på denna sida samt på Malmö stads hemsida för vuxenutbildning.
                ***************************************

 

Obs! Det är viktigt att du har en aktuell e-postadress eftersom antagningsbesked och andra meddelanden skickas till din e-post. Kontrollera även under "Min Sida" på din ansökningssida där information också publiceras. 
 
- Du kan söka samma kurs på flera skolor eller på olika schemapositioner

- Du måste RANGORDNA din val, använd de GULA PILARNA för att flytta  kurser/kurspaket så att du får dem i önskad ordning

Här hittar du det totala utbudet av grundläggande och gymnasial vuxenutbildning i Malmö

Här kan du:

  • planera dina studier
  • bygga ditt eget schema
  • ansöka direkt via webben

 

Information

På Komvux Pauli flex/distans kan det bli fullt i grupperna, du får då ett könummer och blir antagen när/om det finns plats.

Fler utbildningar: Sidan Kursutbud ovan kommer kontinuerligt att fyllas på med kurser och kurspaket/yrkesutbildningar inom Komvux Malmö.

Så här ansöker du via webben

Under fliken Ansökan/Studieplan kan du ansöka till kurser eller kurspaket. Du börjar med att fylla i dina personuppgifter samt information om tidigare studier. Vill du kan du även planera din framtida studiegång och på detta sätt underlätta för handläggaren. Med hjälp av sökformuläret ”Hitta kurser/kurspaket” söker du upp den eller de kurser du är intresserad av. I nästa steg hittar du det kurstillfälle som passar dig bäst. När du är nöjd med din ansökan skickar du in den till oss. OBS! Du måste rangordna din val, använd de GULA PILARNA för att flytta  kurser/kurspaket så att du får dem i önskad ordning.