Välkommen till Komvux Malmö

Ansökningsperioder
Ansökan till kurser och kurspaket som startar i januari 2016 kommer att öppnas för ansökan 26/10. Ansökningsperioden är 26/10 - 16/11. Därefter kommer alla kurser/paket att stängas för ansökan tills de ansökningar som inkommit i tid har behandlats och första antagningen har gjorts (vecka 51). Om det därefter finns kurser med lediga platser kommer dessa åter att öppnas för ansökan och restantagning.

OBS!!! För att vara med i första antagningen till kursstart vårterminen 2016 måste betygskompletteringar ha inkommit till  Arbetsmarknads-, gymnasie och Vuxenutbildningsförvaltningen, Storgatan 20, senast den 11 december.

Information om Komvux Malmö
Här hittar du mer information om vuxenutbildningar i Malmö: malmo.se/komvux                  

                ***************************************

 Obs! Det är viktigt att du har en aktuell e-postadress eftersom antagningsbesked och andra meddelanden skickas till din e-post. Kontrollera även under "Min Sida" på din ansökningssida där information också publiceras. 
 
- Du kan söka samma kurs på flera skolor eller på olika schemapositioner

- Du måste RANGORDNA din val, använd de GULA PILARNA för att flytta  kurser/kurspaket så att du får dem i önskad ordning

Här hittar du det totala utbudet av grundläggande och gymnasial vuxenutbildning i Malmö

Här kan du:

  • planera dina studier
  • bygga ditt eget schema
  • ansöka direkt via webben

Information

På Komvux Pauli flex/distans kan det bli fullt i grupperna, du får då ett könummer och blir antagen när/om det finns plats.

Fler utbildningar: Sidan Kursutbud ovan kommer kontinuerligt att fyllas på med kurser och kurspaket/yrkesutbildningar inom Komvux Malmö.

Så här ansöker du via webben

Under fliken Ansökan/Studieplan kan du ansöka till kurser eller kurspaket. Du börjar med att fylla i dina personuppgifter samt information om tidigare studier. Vill du kan du även planera din framtida studiegång och på detta sätt underlätta för handläggaren. Med hjälp av sökformuläret ”Hitta kurser/kurspaket” söker du upp den eller de kurser du är intresserad av. I nästa steg hittar du det kurstillfälle som passar dig bäst. När du är nöjd med din ansökan skickar du in den till oss. OBS! Du måste rangordna din val, använd de GULA PILARNA för att flytta  kurser/kurspaket så att du får dem i önskad ordning.