Välkommen till Komvux Malmö

Ansökningsperioder

Det är nu möjligt att ansöka till kurser på Komvux Södervärn med start i mars 2016, ansökningsperioden är 25 januari - 15 februari.
OBS! För att vara med vid första antagningen ska din ansökan ha inkommit senast 15 februari och ev. betygskompletteringar måste ha inkommit till Antagningsenheten senast 11 mars.


Flexkurserna på Komvux Pauli kan vara stängda för ansökan, dessa kommer att öppnas när/om det finns lediga platser på respektive kurs. Antagning till Komvux Paulis flexkurser görs måndagar ojämna veckor.

P.g.a. ett stort överintag i början av terminen kommer det inte att göras någon antagning vecka 5, nästa antagning till Pauli flex görs vecka 7.


Information om Komvux Malmö

Här hittar du mer information om vuxenutbildningar i Malmö: malmo.se/komvux                  

                ***************************************

 Obs! Det är viktigt att du har en aktuell e-postadress eftersom antagningsbesked och andra meddelanden skickas till din e-post. Kontrollera även under "Min Sida" på din ansökningssida där information också publiceras. 
 
- Du kan söka samma kurs på flera skolor eller på olika schemapositioner

- Du måste RANGORDNA din val, använd de GULA PILARNA för att flytta  kurser/kurspaket så att du får dem i önskad ordning

Här hittar du det totala utbudet av grundläggande och gymnasial vuxenutbildning i Malmö

Här kan du:

  • planera dina studier
  • bygga ditt eget schema
  • ansöka direkt via webben

Information

På Komvux Pauli flex/distans kan det bli fullt i grupperna, du får då ett könummer och blir antagen när/om det finns plats.

Fler utbildningar: Sidan Kursutbud ovan kommer kontinuerligt att fyllas på med kurser och kurspaket/yrkesutbildningar inom Komvux Malmö.

Så här ansöker du via webben

Under fliken Ansökan/Studieplan kan du ansöka till kurser eller kurspaket. Du börjar med att fylla i dina personuppgifter samt information om tidigare studier. Vill du kan du även planera din framtida studiegång och på detta sätt underlätta för handläggaren. Med hjälp av sökformuläret ”Hitta kurser/kurspaket” söker du upp den eller de kurser du är intresserad av. I nästa steg hittar du det kurstillfälle som passar dig bäst. När du är nöjd med din ansökan skickar du in den till oss. OBS! Du måste rangordna din val, använd de GULA PILARNA för att flytta  kurser/kurspaket så att du får dem i önskad ordning.