Skolor

Håbo Musikskola (HÅMU)

Kurslokal:
Vi bedriver undervisning i de flesta av kommunens skolor. Vissa ämnen såsom slagverk och Musiklek åk 2 är förlagda till Fridegårdsgymnasiet, där också det mesta av orkester- och ensembleundervisning äger rum.

Telefon: 0171-53880

E-post: musikskolan@edu.habo.se

Hemsida: http://www.habo.se

Välkommen till Håbo Musikskola! Vi har funnits sedan 1961 och hos oss har du möjlighet att anmäla dig till våra olika ämneskurser. Våra lärare har stor kompetens inom sina olika ämnesområden och målsättningen är att utifrån elevens behov och förutsättningar hitta undervisningsformer där kreativitet och skaparglädje står i centrum. Redan som 5-åring träffar man musikskolans lärare genom det årliga musikalprojekt som genomförs tillsammans med förskolans personal.

Från och med det år man fyller 6 kan man anmäla sig till våra olika ämneskurser. Håbo musikskola erbjuder sina elever möjlighet till olika typer av samspel. Redan under sitt första spelår kan man börja i någon av våra orkestrar. Vi anordnar också årligen ett stort antal konserttillfällen där man som elev är välkommen att medverka. Vi hoppas att du hittar något intressant i vårt kursutbud. Välkommen med din anmälan!